Selecteer een pagina

garantieregeling

garantie geregeld

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt The Dutch Explorer VOF gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vind je op de www.sto-garant.nl.

wat kunnen we voor jou doen?

de werking

Bij elk (reis)aanbod van The Dutch Explorer VOF op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan The Dutch Explorer VOF, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan The Dutch Explorer VOF. Mocht The Dutch Explorer VOF voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

 

contact

10 + 14 =