Selecteer een pagina

over ons

Wij zijn Richard en Harmi en onze passie is het helpen van mensen. En we zijn er graag voor anderen en weten als geen ander hoe hard zorg nodig is voor velen. Wij weten precies waar de behoeften liggen van anderen en luisteren goed naar ieders verhaal.

We hopen handvatten te kunnen bieden, door het aanbieden van vakanties met een zorgschil. Tijdens een reis zijn wij er altijd voor je, 24/7.

Lees op deze pagina meer over onze achtergrond.

wat kunnen we voor jou doen?

achtergrond

Richard is al jaren werkzaam in de zorg als ambulance chauffeur. Hij heeft een groot zorghart voor de mensen die hij ontmoet in zijn werk, tijdens de ritten in de ambulance biedt hij een luisterend oor.

Harmi is geboren en getogen in het noorden van het land, met een HBO journalistiek en communicatie op zak is zij jaren werkzaam geweest in het Leger des Heils en vervolgens in verschillende bedrijven in de marketing en communicatie. In 2014 werd een vaataandoening in de hersenen geconstateerd en na een lang revalidatietraject is zij hier inmiddels van hersteld.

Zo hebben Richard en Harmi allebei op onze manier te maken met de zorg. Wij hebben het met ons gezin geleefd. Dit was en is voor ons de drijfveer dit bedrijf te starten.

nog zoveel meer…

Wij zijn inmiddels nog meer bedrijven aan het opzetten. Voor nu is daar Dutch Explorer en Dutch Assist. 

Dutch Explorer reisbureau, Travel with Care

contact

15 + 5 =