Selecteer een pagina

veel gestelde vragen

Voor wie?

Heb jij een steuntje in de rug nodig tijdens jouw vakantie omdat jij te maken hebt met een extra uitdaging in je leven? Dan zijn wij er graag voor jou. Het maakt niet uit of het nu gaat om ziekte, handicap, beperking, allergie of een label dat ooit op je leven is geplakt. Misschien zit je niet lekker in je vel en vind jij het prettig om terug te kunnen vallen op persoonlijke begeleiding of zorg. Ook dan kun je bij ons terecht!

Jij hebt zorg nodig

Wij zorgen voor het stukje reisbemiddeling. Helemaal persoonlijk voor jou op maat, naar jouw behoeften. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de vakantie de zorg krijgt die je nodig hebt.

Je kunt je reis ook boeken bij je vertrouwde reisbureau of touroperator, wij zetten de puntjes op de i! Zo wordt jouw reis een vakantie op maat.

STO garant

Wij zijn aangesloten bij STO garant. Dit betekent dat je de pakketreis betaalt aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow. Alle pakketreizen, dus vervoer en accommodatie vallen onder deze garantieregeling. Los vervoer en losse accommodaties niet. Wordt er zorg bijgeboekt dan valt dit niet onder STO. Meer over STO garant lees je hier.

Jij hebt een allergie

Altijd vervelend als je te maken hebt met een allergie. Voor jou is het misschien zo gewoon dat je het vergeet te melden. Toch is het verstandig dat als je een reis boekt om dit te door te geven. Zo kunnen wij jou de beste zorg bieden.

Jij hebt epilepsie

Het is mogelijk dat jij een regelmatig dag-nachtschema nodig hebt om nieuwe aanvallen te voorkomen. Wellicht is het daarom voor jou verstandiger om een lijndienstvlucht te boeken, in plaats van een chartervlucht. Geldt dit voor jou? Overleg dan welke mogelijkheden er zijn. 

Jij wilt graag nog eens op vakantie

Dat is best heftig. Niet alleen voor jou, ook voor jouw geliefden. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom. Samen ontdekken we jou wensen en je mogelijkheden, zodat jij deze droom waar kan maken.

Losse vluchten

Wij boeken graag jouw losse vlucht met alles wat jij nodig hebt. Advies nodig? Wij helpen je graag. Tip: Kijk alvast of jouw identiteitskaart of paspoort nog langer dan 6 maanden geldig is. 

Hoe weet ik nu zeker of het hotel van mijn voorkeur ook echt toegankelijk voor mij is.

Als het niet echt toegankelijk voor je is, dan laten wij je dat vooraf weten. In overleg met jou ontvang je dan een advies over een ander hotel dat wel goed toegankelijk voor je is. Heb je bijvoorbeeld een aangepaste kamer nodig, dan boeken wij dit voor jou als essentie, wat betekent dat het noodzakelijk voor je is. Essentie betekent dus, dat jij er van uit kunt gaan, dat het ook echt is geboekt.

Ik wil graag wat hulpmiddelen huren tijdens mijn vakantie, hoe doe ik dat?

Je mag contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Neem je eigen hulpmiddelen mee? Ook dan horen wij het graag. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om bijvoorbeeld een eigen rolstoel mee te nemen.

Wat voor zorgprofessionals gaan er mee?

Er gaan alleen zorgprofessionals mee als dit gewenst is. Wij maken gebruik van die zorg die noodzakelijk is, denk aan verpleegkundigen, verzorgenden, coaches, fysiotherapeuten, artsen, etc. Het team wordt samengesteld aan de hand van de zorgvraag.

Kunnen zorgprofessionals ook vrijwilligers zijn?

Nee, wij werken niet met vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste zorg krijgt die jij nodig hebt. De zorgprofessionals zijn volledig up-to-date opgeleid en hebben gedegen kennis van hun vak. Wij kunnen dit niet waarborgen door vrijwilligers in te zetten.

contact

10 + 9 =