Selecteer een pagina

reisbemiddeling

een vakantie op maat

Bij ons kun je rekenen op een wereldwijd reisaanbod op maat. Van vliegtickets vanaf iedere luchthaven tot losse accommodaties en autoverhuur, we verzorgen het graag voor jou. 

Hoe werkt het? Simpelweg door een aanvraag in te dienen. Vertel ons jouw specifieke wensen, of het nu gaat om zorgbehoeften of beperkingen. Wij bekijken wat er mogelijk is en wat we voor vakantie met zorg voor jou kunnen bieden.

Met onze toegewijde aanpak zorgen we ervoor dat jouw reis perfect is afgestemd op jouw behoeften. Heb je een aangepaste kamer nodig? Geen probleem. Een aangepaste badkamer? We regelen het voor je. Zelfs een aangepaste vlucht is mogelijk. Als je door jouw beperking niet op elke tijd kunt vliegen, organiseren we graag een aparte transfer voor jou.

Bovendien zorgen we ervoor dat je tijdens de vlucht de benodigde extra begeleiding krijgt. Jouw comfort en gemak zijn onze prioriteit.

We kunnen zelfs een reis- en annuleringsverzekeringen regelen voor je. Wat hier bijvoorbeeld niet vergeten mag worden is dat mantelzorgers die meereizen moeten kunnen annuleren als hun geliefde ziek(er) wordt en niet op reis kan.   

Hoe complex de vakantie met zorg ook moet zijn, wij staan voor je klaar om een zorgeloze en aangename reiservaring voor je te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw reisdromen werkelijkheid kunnen maken!

garantie regeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant: www.sto-garant.nl/downloads.

contact

2 + 12 =